LBC Västerås Transportör AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter LBC Västerås Transportör AB. Det finns flera bolag som liknar LBC Västerås Transportör AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

LBC Västerås Transportör AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-06-21 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1971-11-08 så har LBC Västerås Transportör AB varit registrerat och sedan 2002-06-21 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är LBC Västerås Transportör AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med LBC Västerås Transportör AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kraftlinjeg. 14 B, 721 36, Västerås. Vi ni istället prata med LBC Västerås Transportör AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta aktier i LBC Västerås AB, samt utifrån gällande regler utbjuda och lösa in aktier i LBC Västerås AB.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundberg, Rolf Lennart som är född 1957 och har titeln Extern VD, Johansson, Kjell Gustaf Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Stig Rune Elion som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Winterström, Nils Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

LBC Västerås Transportör AB har 556153-2036 som sitt organisationsnummer.