Linders Låstjänst AB

Västmanlands län

Information

Linders Låstjänst AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Linders Låstjänst AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Linders Låstjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Linders Låstjänst AB har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Linders Låstjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-105410.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Linders Låstjänst AB Privat, ej börsnoterat.

Linders Låstjänst AB har idag 556154-7034 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Linders Låstjänst AB

Bolaget ska bedriva försäljning och montering av lås och låsanordningar samt tillverkning av nycklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Linders Låstjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Burenstam Linder, Göran Anders W som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Boija, Solveig Teresia som är född 1951 och har titeln Suppleant, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .