Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1972-04-05 så har Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Västjädra Dingtuna, 725 92, Västerås. Vi ni istället prata med Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på 021-55110.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv-, schakt- och markanläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Söderlund, Ulf Sture som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Sylvia Ingeborg som är född 1945 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sture Söderlunds Grävmaskiner Aktiebolag har 556162-1169 som sitt organisationsnummer.