Bella-Vista Eva Åhlander AB

Västmanlands län

Information

Bella-Vista Eva Åhlander AB är ett företag som finns i Västerås. I Bella-Vista Eva Åhlander AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åhlander, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln VD, Åhlander, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson Geibert, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bella-Vista Eva Åhlander AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bella-Vista Eva Åhlander AB på telefon 021-415171.

Bolaget skall driva konsultationer och försäljning inom textilbranschen, bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bella-Vista Eva Åhlander AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bella-Vista Eva Åhlander AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bella-Vista Eva Åhlander AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bella-Vista Eva Åhlander AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bella-Vista Eva Åhlander AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bella-Vista Eva Åhlander AB har 556162-1797 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.