Aktiebolaget Biostabilisator

Västmanlands län

Information

556173-2651 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Biostabilisator. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Biostabilisator är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Aktiebolaget Biostabilisator finns i.

Aktiebolaget Biostabilisator har varit registrerat sedan 1972-12-07 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Biostabilisator så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Aktiebolaget Biostabilisator är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Biostabilisator är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Biostabilisator så kan ni göra det på telefon genom 021-130288 eller genom brev på följande adress:
Langenbergsg. 6 A, 722 17, Västerås

Bolaget skall bedriva försäljning och produktion av tryckta kretsar ävensom därmed förenlig verksamhet samt bedriva konsultverksamhet inom ekonomi samt redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Biostabilisator och det är Wolowske, Herbert som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssander, Bo Erik Örjan som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln Revisor, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor