Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556178-4702.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-22217 alternativt besöka eller skicka post till Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag på följande adress Magasinsg. 6, 722 10, Västerås.

Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stig B. Karlssons Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Stig Börje som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsservice, maskintentreprenad och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.