Arosfrakt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556183-6270 är organisationsnummer för bolaget Arosfrakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arosfrakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Arosfrakt Aktiebolag finns i.

Arosfrakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-09-12 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arosfrakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Arosfrakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arosfrakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Bernt Ove -Peterson, Claes Harald Firman tecknas två i förening av -Jansson, Bernt Ove -Jansson, Erik Åke -Peterson, Claes Harald -Peterson, Roland Harald

Vill ni komma i kontakt med Arosfrakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-150850 eller genom brev på följande adress:
Hällag. 3, 721 34, Västerås

Bolaget skall bedriva verksamhet med försäljning och förmedling av transporter såväl inrikes som utrikes, bedriva lager-, speditions- och tullverksamhet, utöva yrkesmässig trafik med motorfordon, försäljning av drivmedel, bedriva service och reparationer av motorfordon och bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arosfrakt Aktiebolag och det är Peterson, Claes Harald som är född 1946 och har titeln VD, Peterson, Claes Harald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Bernt Ove som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Erik Åke som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Roland Harald som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Bernt Joachim Tobias som är född 1970 och har titeln SuppleantPeterson, Åke Harald som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hulldin, Ola Johan som är född 1973 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor