John Johansson Trävaru Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556183-9860 är organisationsnummer för bolaget John Johansson Trävaru Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som John Johansson Trävaru Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som John Johansson Trävaru Aktiebolag finns i.

John Johansson Trävaru Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-09-27 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för John Johansson Trävaru Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

John Johansson Trävaru Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för John Johansson Trävaru Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med John Johansson Trävaru Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0492-50001 eller genom brev på följande adress:
Angelg. 2, 723 49, Västerås

Bolaget skall driva handel och förädling av skogsprodukter främst inom träsektorn, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med John Johansson Trävaru Aktiebolag och det är Johansson, Bernt Birger Evald som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tamman, Hanna som är född 1975 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor,