Växus i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Växus i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Växus i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Växus i Västerås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Växus i Västerås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1976-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Växus i Västerås Aktiebolag ska trivas.

Växus i Västerås Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Växus i Västerås Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Växus i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Växus i Västerås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Växus i Västerås Aktiebolag är Erla, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tandberg Hammer, Carharine Synnove som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wennström, Klas Torbjörn som är född 1965 och har titeln Delgivningsbar person, Gabrielsson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Håkan Gabrielsson AB som är född och har titeln Revisor, .

Växus i Västerås Aktiebolag har 556191-4309 som sitt organisationsnummer.