Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket)

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1977-02-24. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) ska trivas.

Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-24220.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) är Ed, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Ed, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ed, Jan-Erik Rolf som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ed, Monika Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Hökåshallen Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556194-7978 som sitt organisationsnummer.