HECO aluminium trailer AB

Västmanlands län

Information

HECO aluminium trailer AB är ett företag som finns i Västerås. I HECO aluminium trailer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedin, Jan Lennart Greger som är född 1948 och har titeln VD, Hedin, Jan Lennart Greger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Bengt Dag som är född 1943 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HECO aluminium trailer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HECO aluminium trailer AB på telefon 0224-24270.

Bolaget skall bedriva mekanisk tillverkningsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HECO aluminium trailer AB av bolagstypen Aktiebolag.

HECO aluminium trailer AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HECO aluminium trailer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HECO aluminium trailer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HECO aluminium trailer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

HECO aluminium trailer AB har 556199-2792 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.