Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Roger Vilhelm Göte som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Birgitta Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag på telefon 021-146570.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av skyltar, handel med förpackningar i plast och kontors- och sekreterarservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mälardalens Ljusreklam Aktiebolag har 556200-9042 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.