Irsta Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Irsta Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Irsta Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Irsta Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1979-11-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eddag. 7, 723 55, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Irsta Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2749162.

Västerås arbetar för att bolag som Irsta Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Irsta Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra transporter samt driva grävmaskinverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Irsta Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Irsta Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Åhs, Karl Gunnar som är född 1944 och har titeln Likvidator, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Pettersson, Leif Harry Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Irsta Åkeri Aktiebolag är 556202-0189.