Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556210-6426 är organisationsnummer för verksamheten Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag finns i.

Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-06-23 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-92222 eller genom brev på följande adress:
Tillinge-Ör 24, 745 94, Enköping

Bolaget skall driva handel med industrimaskiner, byggnationer av bostadshus och industrihallar, legotillverkning av byggblock samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enköpings Villa och Maskin Aktiebolag och det är Rath, Jan-Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Julin Rath, Ruth Elisabeth Diana som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,