V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstad med försäljning av huvud- sakligen fräs-, slip-, svarv- och borrmaskiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1982-02-11 så skapades V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556215-2487 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-304444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom V.M.T. Västerås Maskintool Aktiebolag är Svensson, Rikard Per-Arvid som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .