Nocado Scandinavia Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Nocado Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nocado Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nocado Scandinavia Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nocado Scandinavia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-02-23. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nocado Scandinavia Aktiebolag ska trivas.

Nocado Scandinavia Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av rostfria utrustningar till livs- och läkemedelsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nocado Scandinavia Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Nocado Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Nocado Scandinavia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-22580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nocado Scandinavia Aktiebolag är Lohrer, Frank som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gretz, Andrea som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wester, Heinz Günter som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar person, Askengren, Per Jörgen som är född 1966 och har titeln Revisor, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Nocado Scandinavia Aktiebolag har 556215-5811 som sitt organisationsnummer.