Innegatan AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Innegatan AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Innegatan AB är ett av dem. Statusen för Innegatan AB är att Bolaget är aktivt.

Innegatan AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-03-19. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Innegatan AB ska trivas.

Innegatan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsutveckling, detaljhandel och marknadsföring, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Innegatan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Innegatan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Innegatan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-125320.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Innegatan AB är Klint, Jan Folke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klint, Anna Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Klint, Mary Christina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Innegatan AB har 556216-1512 som sitt organisationsnummer.