Västerås VS-kalkylen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Västerås VS-kalkylen Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Västerås VS-kalkylen Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Västerås VS-kalkylen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Västerås VS-kalkylen Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Västerås VS-kalkylen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 26, 724 63, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-130101.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Västerås VS-kalkylen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Västerås VS-kalkylen Aktiebolag har idag 556217-9357 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Västerås VS-kalkylen Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra kalkyler inom VVS samt köpa och sälja fast och lös egendom, aktiehandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Västerås VS-kalkylen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Törnqvist, Lars-Gustaf Jörgen som är född 1935 och har titeln VD, Törnqvist, Svea Birgitta som är född 1939 och har titeln Vice VD, Törnqvist, Lars-Gustaf Jörgen som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Svea Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.