EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Västerås. I EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tjulin, Erik Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sedervall, Karl Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhand, Stig Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag på telefon 021-171730.

Bolaget skall utföra flyttransporter, snickerier, reparationer, utställningar samt försäljning av möbler och inredningar för kontor och offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Sedervall, Karl Thomas -Stålhand, Stig Peter

EXIN Bygg & Inredning i Västerås Aktiebolag har 556223-9011 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.