Press-Frakt Bergkvist AB

Västmanlands län

Information

556227-0180 är organisationsnummer för bolaget Press-Frakt Bergkvist AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Press-Frakt Bergkvist AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Press-Frakt Bergkvist AB finns i.

Press-Frakt Bergkvist AB har varit registrerat sedan 1983-03-24 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Press-Frakt Bergkvist AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Press-Frakt Bergkvist AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Press-Frakt Bergkvist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Press-Frakt Bergkvist AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3138153 eller genom brev på följande adress:
Apotekarg. 8, 722 20, Västerås

Bolaget skall utföra godstransporter och tidningsdistribution, samt fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Press-Frakt Bergkvist AB och det är Bergqvist, Axel Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Anders Axel som är född 1988 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,