Force Technology Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556228-0403 är organisationsnummer för företaget Force Technology Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Force Technology Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Force Technology Sweden Aktiebolag finns i.

Force Technology Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-04-27 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Force Technology Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Force Technology Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Force Technology Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Hans -Tiedemann, Ernst Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Force Technology Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-4903000 eller genom brev på följande adress:
Tallmätarg. 7, 721 34, Västerås

Bolaget skall utföra teknisk provning och kontroll och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Force Technology Sweden Aktiebolag och det är Andersson, Hans som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Hans som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiedemann, Ernst som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersen Clement, Öjvind som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensen, Damgaard Willy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsen, Hans Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESValtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Söderman, Nils Johan Peter som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor