Aroshus Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Aroshus Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Aroshus Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Aroshus Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556238-3496.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-410435 alternativt besöka eller skicka post till Aroshus Aktiebolag på följande adress Ängsö Borgen, 725 98, Västerås.

Aroshus Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Aroshus Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ahlqvist, Gustaf Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ahlqvist, Barbro Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant , Karlsson, Gerd Ellen Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva konsultationer inom bygg- och fastighetsområdet, samt idka därmed förenlig verksamhet.