Mediderm International Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva dermatologiska tjänster inklusive kemisk-teknisk tillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mediderm International Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Mediderm International Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1983-12-27 så skapades Mediderm International Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mediderm International Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mediderm International Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556238-6663 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Mediderm International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Mediderm International Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-803068 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Björklund, Sven Anders -Nordin Björklund, Karin Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mediderm International Aktiebolag är Björklund, Sven Anders som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin Björklund, Karin Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .