Harald Holding AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Harald Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Harald Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Harald Holding AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556241-9464.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-134490 alternativt besöka eller skicka post till Harald Holding AB på följande adress Bågev. 2, 722 18, Västerås.

Harald Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Harald Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lewén, Lars Greger som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet i frågor rörande företagsledning och företagsutveckling, dels administrera ett pensionsåtagande samt förvalta ett till detta hörande pensionskapital.