Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken)

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken) är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556242-6345.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0221-21345 alternativt besöka eller skicka post till Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken) på följande adress Västeråsv. 17, 731 41, Köping.

Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Rör & Badrumsmontage i Västerås AB (Comfortbutiken) så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Sven Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra vatten-, värme- och sanitetsinstallationer butiksförsäljning av vvs-artiklar, servicearbeten i anslutning till dessa verksamheter samt därmed förenlig verksamhet.