Hälla Kvarn Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hälla Kvarn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Hälla Kvarn Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälla Kvarn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hälla Kvarn Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1984-11-21. Men sedan 1987-01-01 så har Hälla Kvarn Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tortuna, 725 96, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälla Kvarn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-65030.

Västerås arbetar för att företag som Hälla Kvarn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hälla Kvarn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva kvarnrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hälla Kvarn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälla Kvarn Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Bror Östen som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lannebris, Mats Olov som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Henrik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hälla Kvarn Aktiebolag är 556251-9768.