Askö Gård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, uthyrning av byggnader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Askö Gård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Askö Gård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1985-02-25 så skapades Askö Gård Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Askö Gård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Askö Gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556256-9086 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Askö Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Askö Gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-52371 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Askö Gård Aktiebolag är Sjögren, Claes E-Son som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Milena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .