Damms Bilservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Damms Bilservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Damms Bilservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Damms Bilservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Damms Bilservice Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1985-05-21. Men sedan 1985-01-01 så har Damms Bilservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tunbytorpsg. 21, 721 37, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Damms Bilservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-811184.

Västerås arbetar för att företag som Damms Bilservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Damms Bilservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med aktier, andelar och andra värdehandlingar, äga och förvalta fast egendom samt utföra bilservicearbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Damms Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Damms Bilservice Aktiebolag och det är följande personer, Damm, Per Joseph som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Damm, Wolfgang Hans-Otto som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Damm, Freddy Manfred Karl Heinz som är född 1962 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Damms Bilservice Aktiebolag är 556260-6326.