Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556262-5128 är organisationsnummer för bolaget Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag finns i.

Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bo Einar -Svensson, Bo Markus

Vill ni komma i kontakt med Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-52019 eller genom brev på följande adress:
Barkarö, 725 91, Västerås

Bolaget skall bedriva handelsträdgård jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Barkarö Handelsträdgård Aktiebolag och det är