Vasa Radio AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel inom radio- och TV-branschen, förvärva och förvalta aktier och andelar i andra bolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vasa Radio AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Vasa Radio AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1986-01-07 så skapades Vasa Radio AB och företaget är har F-skattsedel Vasa Radio AB har haft det sedan 1994-01-01.

Vasa Radio AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556269-1963 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Vasa Radio AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Vasa Radio AB så går det att nå dem via telefon på 021-131233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vasa Radio AB är Wesslund, Per Emanuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wesslund, Anna Karin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Strömma, Arthur Roger Kenneth som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .