DIKON Recognition Systems Aktiebolag

Västmanlands län

Information

DIKON Recognition Systems Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där DIKON Recognition Systems Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. DIKON Recognition Systems Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket DIKON Recognition Systems Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. DIKON Recognition Systems Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till DIKON Recognition Systems Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kraftlinjeg. 14, 721 36, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-816010.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är DIKON Recognition Systems Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

DIKON Recognition Systems Aktiebolag har idag 556270-3586 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för DIKON Recognition Systems Aktiebolag

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I DIKON Recognition Systems Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlström, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln VD, Dahlström, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Inger Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln Revisor, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorLHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .