Containerhandel i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Containerhandel i Västerås Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Containerhandel i Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlholm, Harri Pasi Johannes som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlholm, Anna-Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Containerhandel i Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Containerhandel i Västerås Aktiebolag på telefon 0220-10190.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och uthyrning av containers samt industriprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Containerhandel i Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Containerhandel i Västerås Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Containerhandel i Västerås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Containerhandel i Västerås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Containerhandel i Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Containerhandel i Västerås Aktiebolag har 556270-5276 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.