Tidö-Lindö Konsult AB

Västmanlands län

Information

556271-0938 är organisationsnummer för företaget Tidö-Lindö Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidö-Lindö Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Tidö-Lindö Konsult AB finns i.

Tidö-Lindö Konsult AB har varit registrerat sedan 1986-01-30 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidö-Lindö Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Tidö-Lindö Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tidö-Lindö Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tidö-Lindö Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 021-128020 eller genom brev på följande adress:
Strandv. 19, 725 92, Västerås

Bolaget skall idka konsultationsverksamhet inom värme- och sanitetsområdet och byggbranschen, fastighetsförvaltning samt redovisningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidö-Lindö Konsult AB och det är Edlund, Tomas Karl-Axel som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Edlund, Stina Christina Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,