Hök Instrument Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Hök Instrument Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hök Instrument Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hök Instrument Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hök Instrument Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-26. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hök Instrument Aktiebolag ska trivas.

Hök Instrument Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av elektroniska instrument och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hök Instrument Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Hök Instrument Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Hök Instrument Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-800099.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hök, John Bertil Waldemarsson.

De som är på något sätt har med Hök Instrument Aktiebolag är Hök, John Bertil Waldemarsson som är född 1947 och har titeln VD, Hök, John Bertil Waldemarsson som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsjö, Nils-Johan Sture som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Stubbe, Raoul Arthur Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Tenerz, Lars Hugo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Knut Lars Carl som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotIngvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.

Hök Instrument Aktiebolag har 556271-3759 som sitt organisationsnummer.