Sälgens Livsmedel Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Sälgens Livsmedel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Sälgens Livsmedel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Sälgens Livsmedel Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556271-8923.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-131144 alternativt besöka eller skicka post till Sälgens Livsmedel Aktiebolag på följande adress Björsäter Lindesro, 542 95, Mariestad.

Sälgens Livsmedel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sälgens Livsmedel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nyrén, Sten Åke som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.