MPA Måleriproduktion Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns MPA Måleriproduktion Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. MPA Måleriproduktion Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

MPA Måleriproduktion Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556273-4763.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-815300 alternativt besöka eller skicka post till MPA Måleriproduktion Aktiebolag på följande adress Friledningsg. 7, 721 37, Västerås.

MPA Måleriproduktion Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MPA Måleriproduktion Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundin, Knut Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra målning inom byggnads- och industrisektorn samt bedriva konsultverksamhet inom måleribranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.