MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556275-8267 är organisationsnummer för verksamheten MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag finns i.

MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-04-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Anders Jens -Jansson, Stefan Therje -Jansson, Terje

Vill ni komma i kontakt med MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-815300 eller genom brev på följande adress:
Friledningsg. 7, 721 37, Västerås

Bolaget skall utföra målning inom byggnads- och industrisektorn samt bedriva konsultverksamhet inom måleribranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MPA Måleriproduktion i Västmanland Aktiebolag och det är Jansson, Stefan Therje som är född 1963 och har titeln VD, Jansson, Stefan Therje som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Knut Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Leif Gerhard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders Jens som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Terje som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotLarsson, Sture Richard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Morander, Carl-Fredrik som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor