Företagslampan i Västerås AB

Västmanlands län

Information

556276-7425 är organisationsnummer för bolaget Företagslampan i Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagslampan i Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Företagslampan i Västerås AB finns i.

Företagslampan i Västerås AB har varit registrerat sedan 1986-04-29 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagslampan i Västerås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Företagslampan i Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Företagslampan i Västerås AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Företagslampan i Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom 021-418333 eller genom brev på följande adress:
Plåtverksg. 13, 724 79, Västerås

Bolaget skall bedriva import och försäljning av frisörlampor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagslampan i Västerås AB och det är Karlström Turesson, Eva Helena som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Karl-Ove som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,