Temasek Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Temasek Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Temasek Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Temasek Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Temasek Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1986-05-16. Men sedan 1990-01-01 så har Temasek Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Temasek Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Västerås arbetar för att verksamheter som Temasek Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Temasek Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och bostads- rätter, uthyrning av lokaler samt affärsrörelser i Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Temasek Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Temasek Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Ulf Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén Andersson, Ann-Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Temasek Aktiebolag är 556276-8654.