Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedjeg. 15, 722 13, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-135766.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag har idag 556285-0148 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva dentaltekniskt labratotium samt därmed förenlig verksamhet.

I Duodental Tandtekniska i Västerås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Härnström, Lars John Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Härnström, Eva Lisbet Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .