Västerås Slipindustri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Västerås Slipindustri Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Västerås Slipindustri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palm, Rolf Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ingeborg Viola som är född 1921 och har titeln Suppleant, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisor, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Västerås Slipindustri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Västerås Slipindustri Aktiebolag på telefon 021-140022.

Bolaget skall utföra sliperiarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Västerås Slipindustri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Västerås Slipindustri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Västerås Slipindustri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Västerås Slipindustri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västerås Slipindustri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Västerås Slipindustri Aktiebolag har 556286-8272 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.