V-TAB Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, förlagsrörelse avseende trycksaker, utföra tryck- och konsultuppdrag inom området information och reklam samt äga och förvalta fast egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för V-TAB Västerås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är V-TAB Västerås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1986-11-28 så skapades V-TAB Västerås AB och bolaget är har F-skattsedel V-TAB Västerås AB har haft det sedan 1994-01-01.

V-TAB Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556288-6308 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är V-TAB Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med V-TAB Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 010-4806500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom V-TAB Västerås AB är Schumacher, Peder som är född 1961 och har titeln VD, Schumacher, Peder som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Pia Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .