Tsoi Restaurang Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva restaurangrörelse med kinesisk mat som specialitet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tsoi Restaurang Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Tsoi Restaurang Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1987-02-04 så skapades Tsoi Restaurang Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556292-0933 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Tsoi Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Tsoi Restaurang Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-136268 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tsoi Restaurang Aktiebolag är Liu, Xukan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Xu, Jie som är född 1977 och har titeln Suppleant, Söderberg, Björn Karl-Erik som är född 1944 och har titeln Revisor, REVITEK Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .