Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wärmlöf, Olle Ingemar som är född 1934 och har titeln VD, Wärmlöf, Olle Ingemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Helmrich Wärmlöf, Anna Ewa Catarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Helmrich, Per Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag på telefon 021-190400.

Bolaget skall bedriva ekonomiskt och administrativ rådgivning inom mediabranschen, reklamverksamhet, handel med reklamartiklar, tidningsutgivning, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wärmlöf, Olle Ingemar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Tidningshuset Kvällsstunden Aktiebolag har 556294-1665 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.