Skälby Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Skälby Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Skälby Åkeri Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skälby Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skälby Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skälby Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skälby Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rasholmsv. 42, 640 45, Kvicksund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-302430.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skälby Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skälby Åkeri Aktiebolag har idag 556294-2044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skälby Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall utföra transportverksamhet med lastbilar, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Skälby Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderström, Bernt Gillis Malte som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Gunilla som är född 1945 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .