Åbrodden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556295-2266 är organisationsnummer för företaget Åbrodden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åbrodden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Åbrodden Aktiebolag finns i.

Åbrodden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-04-13 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Åbrodden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åbrodden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åbrodden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nordlöf, Yvonne Katarina -Paulson, Naémi Rigmor

Vill ni komma i kontakt med Åbrodden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sigurdsg. 6, 721 30, Västerås

Bolaget skall driva handel med aktier och fastigheter, ävensom idka därmed för enlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åbrodden Aktiebolag och det är Nordlöf, Yvonne Katarina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Naémi Rigmor som är född 1940 och har titeln Suppleant, Brockman, Ulrika Maria Gudrun som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,