Aros Congress Center Holding AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Aros Congress Center Holding AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Aros Congress Center Holding AB är ett av dem. Statusen för Aros Congress Center Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Aros Congress Center Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-04-22. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Aros Congress Center Holding AB ska trivas.

Aros Congress Center Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva och utveckla kongressverksamhet och konferensarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aros Congress Center Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Aros Congress Center Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Aros Congress Center Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-101100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Holm, Erik Ebbe Johannes -Synnersten, Arne Kenneth i förening med -Bengtsson, Eva Ann-Cathrin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Aros Congress Center Holding AB är Bengtsson, Eva Ann-Cathrin som är född 1962 och har titeln VD, Bengtsson, Eva Ann-Cathrin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Synnersten, Arne Kenneth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnbäck, Eva Annelie som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Erik Ebbe Johannes som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorNygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aros Congress Center Holding AB har 556295-6796 som sitt organisationsnummer.