Väntrumskanalen AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Väntrumskanalen AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Väntrumskanalen AB är ett av dem. Statusen för Väntrumskanalen AB är att Bolaget är aktivt.

Väntrumskanalen AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Väntrumskanalen AB ska trivas.

Väntrumskanalen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva information via video till kunder inom hälso- och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Väntrumskanalen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Väntrumskanalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Väntrumskanalen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6155580.

Firman tecknas av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Väntrumskanalen AB är Grönvalls, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Likvidator, Brockman, Ulrika Maria Gudrun som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Väntrumskanalen AB har 556305-9673 som sitt organisationsnummer.