WTS Truckservice AB

Västmanlands län

Information

WTS Truckservice AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som WTS Truckservice AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WTS Truckservice AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

WTS Truckservice AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1987-10-28. Men sedan 1987-01-01 så har WTS Truckservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringborreg. 1, 721 34, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WTS Truckservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0706-747552.

Västerås arbetar för att verksamheter som WTS Truckservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WTS Truckservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är service, reparation och försäljning av truckar, försäljning av reservdelar till truckar, partihandel, import och export av truckar, uthyrning och leasing av truckar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WTS Truckservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WTS Truckservice AB och det är följande personer, Vestlund, Kjell Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Waara, Linus Love som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Eva Marie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Vestlund, Jenny Maria Irene som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för WTS Truckservice AB är 556308-4960.