Art-Parts Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Art-Parts Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Art-Parts Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Art-Parts Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556313-2249.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-127875 alternativt besöka eller skicka post till Art-Parts Sweden Aktiebolag på följande adress Dressinv. 10, 722 33, Västerås.

Art-Parts Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Art-Parts Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Borg, Thomas Bertil som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och handel med motorfordon, bedriva import, agenturverksamhet och handel med kläder, smycken och livsmedel, bedriva import och handel med alkoholhaltiga drycker, bedriva handel med värdepapper, fastigheter, konst och antikviteter, bedriva förlagsverksamhet samt bedriva med ovanstående verksamheter förenlig verksamhet.